Πανελλήνιες & Διεθνείς βραβεύσεις και δραστηριότητες

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (U.N.W.T.O), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education (EuroCHRIE) και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών. Τα προγράμματα βασικών προπτυχιακών σπουδών είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.).

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE επιβεβαιώνοντας τη θέση του στον διεθνή χάρτη τουριστικών και ξενοδοχειακών σχολών, συμμετέχει κάθε χρόνο σε διεθνείς και αξιόλογους εθνικούς διαγωνισμούς.

Επίσης, διατηρεί επί σειρά ετών τα σκήπτρα της πρωτοπορίας στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και στην εξαγωγή της στο εξωτερικό μέσω παρουσιάσεων σε σχολές της Γαλλίας και της Ελβετίας. Οι διακρίσεις αυτές έχουν καθιερώσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE ως τον κορυφαίο των τουριστικών σπουδών.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ LE MONDE
2018

Gold Award of Quality & Taste 2018 στην κατηγορία «Καλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος».

2017

Συμμετοχή των σπουδαστών μας στον διεθνή διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International.

2016

Συμμετοχή σπουδαστών LE MONDE στο 15ο Συνέδριο ΣΕΤΕ.

2009

Πρώτη και δεύτερη θέση κατέλαβαν οι απόφοιτοι του τμήματος Sommelier στον πανελλήνιο διαγωνισμό οινοχοίας.

2007

Δύο πρώτες θέσεις αποφοίτων του τμήματος Sommelier στον πανελλήνιο διαγωνισμό οινοχοΐας.

2004

Στελέχωση του εστιατορίου του oλυμπιακού xωριού της Αθήνας από σπουδαστές και αποφοίτους κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων.

2004

Πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαγειρικής στην EXPRO 2004. Απολογισμός, 3 χρυσά και 4 αργυρά μετάλλια.

2003

Πλατινένιο κύπελλο, 5 χρυσά, 5 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια και πρώτη θέση στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Αθηνών

2002

Πέμπτη θέση στον διαγωνισμό Culinary Star στις Βρυξέλλες στον τελικό διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Ξενοδοχειακής Σχολής της Ευρώπης.

2002

4 μετάλλια σε ισάριθμες συμμετοχές στο Διαγωνισμό Νεαρού Αρχιμάγειρα στην Κύπρο

2000

Χρυσό μετάλλιο στον Μεσογειακό Διαγωνισμό στην Κύπρο.

2000

Χρυσό μετάλλιο στον διαγωνισμό δημιουργικής και καλλιτεχνικής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

2000

4η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία των νέων (Junior Chef) στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας στο Erfurt της Γερμανίας 1999.

1999

Χρυσό μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό στην Κύπρο.

1999

Πλατινένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σαλόνι Γαστρονομίας.

1999

Αργυρό μετάλλιο στο Μεσογειακό Διαγωνισμό στη Μάλτα.

1998

Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σαλόνι Γαστρονομίας.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.