Πανελλήνιες & Διεθνείς βραβεύσεις και δραστηριότητες

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (U.N.W.T.O), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education (EuroCHRIE) και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών. Τα προγράμματα βασικών προπτυχιακών σπουδών είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.).

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE επιβεβαιώνοντας τη θέση του στον διεθνή χάρτη τουριστικών και ξενοδοχειακών σχολών, συμμετέχει κάθε χρόνο σε διεθνείς και αξιόλογους εθνικούς διαγωνισμούς.

Επίσης, διατηρεί επί σειρά ετών τα σκήπτρα της πρωτοπορίας στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και στην εξαγωγή της στο εξωτερικό μέσω παρουσιάσεων σε σχολές της Γαλλίας και της Ελβετίας. Οι διακρίσεις αυτές έχουν καθιερώσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE ως τον κορυφαίο των τουριστικών σπουδών.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ LE MONDE
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.