Διακρίσεις

Πρώτη θέση στο 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας με 18 μετάλλια

3 Απριλίου, 2007 - Διακρίσεις

Για άλλη μία χρονιά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE μονοπωλεί την πρώτη θέση σε πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Αναδείχτηκε πρώτη σχολή ανάμεσα στις ιδιωτικές και δημόσιες σχολές, που συμμετείχαν στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας, που διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθηνών στο πλαίσιο της έκθεσης EXPRO 2007 (26 – 28 Φεβρουαρίου 2007).

 

 

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE δόθηκε το κύπελλο της πρώτης σχολής και το κύπελλο για τα περισσότερα χρυσά βραβεία, που θα συμπληρώσουν τη συλλογή από τις νικηφόρες διακρίσεις της σχολής.

Η διαφορά της σχολής LE MONDE ήταν τεράστια από κάθε άλλη σχολή, που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μονοπώλησε τα χρυσά μετάλλια σε όσες κατηγορίες αγωνίστηκε. Οι σπουδαστές της απέσπασαν συνολικά 20 βραβεία: 9 χρυσά, 7 αργυρά, 2 χάλκινα και 2 επαίνους στις 23 διαφορετικές κατηγορίες που συμμετείχαν. Τα πιάτα των σπουδαστών ξεχώριζαν για την τεχνική τους δυσκολία και την αισθητική τους μοναδικότητα και θα μπορούσαν να σταθούν επάξια εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε οποιοδήποτε διαγωνισμό γαστρονομίας του εξωτερικού, όπως και όταν συμμετείχε η σχολή στην Ολυμπιάδα Μαγειρικής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE κέρδισαν επιπλέον χρυσά μετάλλια διαγωνιζόμενοι πλέον ως επαγγελματίες. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες μέσα από τον συναγωνισμό με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.