Νέα, ανακοινώσεις
Η LE MONDE κατέκτησε τον τίτλο «MEDITERRANEAN SCHOOL OF THE YEAR 2022»

LE MONDE «Best School of the Year 2022»

20 Ιανουαρίου, 2022 - Νέα, ανακοινώσεις

O Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE για μια ακόμη χρονιά ανακηρύχθηκε «Best School of the year», στον 2nd Mediterranean Chef’s Competition. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε με την υποστήριξη της WACS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων), από το Chef’s Club και πραγματοποιήθηκε στις 14 – 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Οι σπουδαστές της Σχολής LE MONDE κατέκτησαν συνολικά 7 μετάλλια, εκ των οποίων 6 χρυσά και 1 ασημένιο, καθώς και το κύπελλο Best Mediterranean School of the year 2022.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από διακεκριμένους Chefs, πιστοποιημένους από την WACS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων). Οι διαγωνιζόμενοι κρίθηκαν με βάση διεθνή κριτήρια που αφορούσαν όλα τα στάδια παρασκευής καθώς και το τελικό γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα του κάθε πιάτου. Η κριτική επιτροπή κατέληξε στα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας το αδιάβλητο πρωτόκολλο βαθμολογίας που χρησιμοποιείται σε όλους τους διεθνείς διαγωνισμούς.

Αναλυτικά τα μετάλλια:

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Mediterranean school of the year

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Έκθεμα σοκολάτας

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Γαμήλια Τούρτα

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Θεματική τούρτα

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Ψάρια & Θαλασσινά

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Κοτόπουλο

Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία: Black box

 Τον συντονισμό της αποστολής είχαν οι επικεφαλής των τομέων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της Σχολής, κ.κ. Μάκης Καλόσακας, Κωνσταντίνος Χολέβας  και Χάρης Ψιλόπουλος.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.