Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές τους γνώσεις, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να λειτουργήσουν με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο σε περιβάλλον οργανωμένου ζαχαροπλαστείου.
Μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνταγών της κλασικής και διεθνούς ζαχαροπλαστικής, οι συμμετέχοντες καταφέρνουν να αναβαθμίσουν τις ζαχαροπλαστικές τους τεχνικές, να τελειοποιήσουν το dessert styling των γλυκών τους και να δημιουργήσουν αρμονικά και ισορροπημένα γλυκά για όλες τις περιστάσεις.

Διάρκεια:
8 εβδομάδες
Μαθήματα:
3 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
13/11/2024
Έναρξη:
13/11/2024

Πλεονεκτήματα Προγράμματος

  • Απόκτηση άριστης τεχνικής σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εξοικείωση με τους διεθνείς γαστρονομικούς κανόνες, την εποχικότητα & την εντοπιότητα
  • Βελτιστοποίηση dessert styling & plating τεχνικών

Προϋποθέσεις παρακολούθησης

όλους όσοι διαθέτουν εμπειρία επαγγελματικου εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, έχουν ολοκληρώσει κύκλους σπουδών/μαθημάτων ζαχαροπλαστικής καθώς και
στους απόφοιτους του προγράμματος επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής Basic Pastry Chef Course.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
  • Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
  • Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
  • Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της εστίασης και της ζαχαροπλαστικής
  • Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ

    ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ:
    Πρόγραμμα Σπουδών

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.