Νέα, ανακοινώσεις

LE MONDE: Bραβεύτηκε ως ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της χρονιάς στα Golden Awards

9 Ιουλίου, 2021 - Νέα, ανακοινώσεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE βραβεύθηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος για το 2021 στη διάρκεια του Πανελλαδικού Θεσμού Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης Golden Awards. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα5 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηνών.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE βραβεύθηκε για το άριστο εκπαιδευτικό έργο, τη συνολική προσφορά του στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία προσωπικοτήτων του τουρισμού και της γαστρονομίας από πολλές χώρες του κόσμου, όπως η Αμερική, η Σαουδική Αραβία, η Ρωσία κ.α.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν κορυφαία εστιατόρια και επιχειρήσεις γαστρονομίας από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, απονομή βραβείων έγινε και στους κορυφαίους Έλληνες chefs της χρονιάς.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με live συνδέσεις με σημαντικούς εκπροσώπους του τουρισμού και της γαστρονομίας από την Ινδία, την Αυστραλία και την Αμερική και ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση του συνεδρίου Greek Taste Beyond Borders με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 εκπροσώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.