Νέα, ανακοινώσεις

LE MONDE | Βραβείο για τη Συνεισφορά στην Ελληνική Γαστρονομική Σκηνή

22 Ιουλίου, 2021 - Νέα, ανακοινώσεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE βραβεύθηκε με ειδικό βραβείο για τη μακρά συνεισφορά του στην ελληνική γαστρονομική σκηνή, στο πλαίσιο των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2021, από το Αθηνόραμα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, στο Makedonia Palace. Το βραβείο παρέλαβαν τα μέλη της διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.  Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τον διακεκριμένο δημοσιογράφο και κριτικό γεύσης του Αθηνοράματος, Δημήτρη Αντωνόπουλο.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν επίσης κορυφαία εστιατόρια της χώρας που υπηρετούν την ελληνική γαστρονομία. Συνολικά απονεμήθηκαν 49  βραβεία σε εστιατόρια όλης της Ελλάδας. Το παρών έδωσαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας καθώς και πληθώρα από διακεκριμένους Έλληνες σεφ, ιδιοκτήτες εστιατορίων και παράγοντες της ελληνικής γαστρονομίας.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.