Καλώς ήλθατε στη Βιβλιοθήκη μας

Oργανωμένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, περιλαμβάνει μια συλλογή ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων και περιοδικών, με αντικείμενο τον τουρισμό και τη γαστρονομία. Παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων ηλεκτρονικών περιοδικών (e-journals). Μέσα από αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε βιβλία και άρθρα περιοδικών ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία που είναι διαθέσιμα από τη βιβλιοθήκη του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Δώστε ως κείμενο αναζήτησης τη λέξη/λέξεις που σας ενδιαφέρουν ή τμήματα αυτών.

Οι εκδότες και οι συγγραφείς των περιοδικών και των βιβλίων, διατηρούν στο ακέραιο το Copyright και τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων, των φωτογραφιών, των εικόνων και της ύλης τους. Η χρήση του ανωτέρου υλικού επιτρέπεται ΜΟΝΟ για εκπαιδευτικούς σκοπούς και με σχετική αναφορά στην πηγή και τον συντάκτη του κειμένου.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.