Σεμινάρια

Κατηγορίες Σεμιναρίων

FP Food Professionals
Για νέους επαγγελματίες
M Masterclasses
Επαγγελματικά σεμινάρια αιχμής
FF Food Friends
Για τους φίλους της μαγειρικής
W Workshops
Hands-on training
WF Wine Friends
Για τους φίλους του κρασιού
HL Hotel & Tourism Lectures
Για ξενοδόχους & στελέχη του τουρισμού

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

Left Ιανουάριος 2020 Right
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Η αξία του κρασιού & του σταφυλιού στη διαιτητική

WF Wine Friends
Έναρξη Σεμιναρίου:
21 Ιανουάριος 2020
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Conceptual επιδόρπια

FP Food Professionals
Έναρξη Σεμιναρίου:
21 Ιανουάριος 2020
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

From bean to bar

FP Food Professionals
Έναρξη Σεμιναρίου:
22 Ιανουάριος 2020
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ελαιόλαδο. Παραγωγή & γευσιγνωσία

FP Food Professionals
Έναρξη Σεμιναρίου:
23 Ιανουάριος 2020
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ο ρόλος του ΣΕΤΕ στον Τουρισμό

HL Hotel & Tourism Lectures
Έναρξη Σεμιναρίου:
23 Ιανουάριος 2020
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Sushi

FP Food Professionals
Έναρξη Σεμιναρίου:
24 Ιανουάριος 2020
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.