Success Stories
Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη
Pastry chef, Athens Capital Center Hotel-MGallery Collection, Απόφοιτη 2014
Ανδρέας Καραπάνος
3* Michelin Alain Ducasse au Plaza Athénée, Παρίσι, Απόφοιτος 2015
Βασιλική Βουρλιωτάκη
Executive Chef, εστιατόριο OUSIA, Νέα Υόρκη, Απόφοιτη 2008
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Ιδιοκτήτης Ζαχαροπλαστείο "Βυζάντιο", Απόφοιτος 2005
Σταύρος Βαρθαλίτης
Μάγειρας, Νικητής Masterchef 2020
Άκης Πετρετζίκης
Chef, Απόφοιτος 2009
Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Director of Sales και Υποδιευθυντής στο 4* Ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ, Απόφοιτος 2003
Δήμητρα Νικολακοπούλου
Food and Beverage Assistant Manager στον Όμιλο Katikies -Τhe Leading Hotels of the World, Απόφοιτη 2013
Γκίκας Ξενάκης
Executive Chef
ALERIA, Aπόφοιτος 2003
Νίκος Θωμέας
Ιδιοκτήτης Thomeas Travel, Απόφοιτος 2002
Μιχάλης Νουρλόγλου
Executive Chef Premiere,
Athenaeum Intercontinental, Απόφοιτος 2005
Νίκος Θωμάς
Chef Patron, Simul Restaurant, Απόφοιτος 2009
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.