Νέα, ανακοινώσεις

ΙΟΝ – LE MONDE Chocolate Contest Συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους!

12 Φεβρουαρίου, 2015 - Νέα, ανακοινώσεις

IMG_0400Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής με θέμα «πρωτότυπη συνταγή σοκολάτας» που διοργανώθηκε από την ΙΟΝ και τον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE.

Οι δέκα φιναλίστ που προέκυψαν μετά την προκριματική φάση, διαγωνίσθηκαν ζωντανά μπροστά στην κριτική επιτροπή, παρασκευάζοντας το γλυκό που είχαν εμπνευστεί.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από την κ. Marisa Churchill, διάσημη ελληνοαμερικανίδα pastry chef, τον κ. Βασίλη Βυτογιάννη, υπεύθυνο παραγωγής της ΙΟΝ, την κ. Ευγενία Δελτσίδου, pastry chef και καθηγήτρια της σχολής, τον κ. Βασίλη Μπουκίδη, υπεύθυνο χημείου της ΙΟΝ, τον κ. Νικολαϊδη Κυριάκο, pastry chef και καθηγητή της σχολής, την κ. Μαρία Τζίτζη, χημικό – οινολόγο και καθηγήτρια της σχολής και τον κ. Μιχάλη Φιλιππίδη, υπεύθυνο προϊόντων της ΙΟΝ.

Οι κριτές γεύθηκαν όλες τις συνταγές και τις αξιολόγησαν με κριτήρια τη γευστική αρτιότητα, την πρωτοτυπία, τον βαθμό δυσκολίας και το styling.

Τελικά μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Αποστολακόπουλος ο οποίος κέρδισε μια υποτροφία για το τμήμα μετεκπαίδευσης ζαχαροπλαστικής Europastry Chef, αξίας 3.000€. Δεύτερη νικήτρια αναδείχθηκε η Ελίνα Μηλιώνη, η οποία κέρδισε μια δωροεπιταγή από το Chef Story, αξίας 250 €. Η απονομή θα γίνει την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στη διάρκεια του ION – LE MONDE Chocolate Meeting.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της κριτικής επιτροπής καθώς και τους καθηγητές κ. Κωνσταντίνο Χολέβα και Χάρη Ψιλόπουλο για την εξαιρετική διοργάνωση του διαγωνισμού.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.