Νέα, ανακοινώσεις

Top 10 finalist at the World’s Greatest Culinary Olympiad_8th International Virtual Young Chef Olympiad 2022

7 Φεβρουαρίου, 2022 - Νέα, ανακοινώσεις

Το International Hospitality Council του Λονδίνου σε συνεργασία με το International Institute of Hotel Management, μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές σχολές στον κόσμο, πρωτοστατεί στην  International Young Chef Olympiad από το 2015, έχοντας ως όραμα να δώσει σε νέους φοιτητές – chef από όλον τον κόσμο,  μια πλατφόρμα για να επιδείξουν τις δεξιότητές τους και να διαγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάθε χρόνο, περισσότερες από 50 χώρες συμμετέχουν στον μεγαλύτερο Διαγωνισμό Μαγειρικής στον Κόσμο που εκτείνεται σε 5 πόλεις της Ινδίας και διαρκεί πάνω από 7 ημέρες,  με τους τελικούς να διεξάγονται στην εμβληματική πόλη της Καλκούτα. Η επιτροπή των κριτών περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο γνωστούς chef και στελέχη της φιλοξενίας από όλον τον κόσμο.

H ομάδα της LE MONDE, εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας με τους Βίκτωρα Αναγνωστόπουλο ως Μέντορα, Αλέξανδρο Κελίδη ως Διαγωνιζόμενο και με την πολύτιμη στήριξη της γαστρονομικής ομάδας στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ.  Καλόσακας Μάκης, Ζησόπουλος Τάσος, Ψιλόπουλος Χάρης, Τρίμη Βασιλική, Κορωπιώτη Δέσποινα και τη διοικητική υποστήριξη της Σχολής, διακρινόμενη απευθείας στους Κορυφαίους 10 που διαγωνίστηκαν για το Μεγάλο Έπαθλο! Ο μεγάλος τελικός  διεξήχθη την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022. H LE MONDE κέρδισε το Best Ambassador Award και το Best Hygiene & Kitchen Practice Award!

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες, καθηγητές, προπονητές και σε όλη τη γαστρονομική ομάδα για την πολύτιμη συνεισφορά τους!

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.