Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Δοκιμάσαμε τα μοναδικά κρασιά της Βόρειας Ελλάδας

30 Σεπτεμβρίου, 2016 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Vorina sti LE MONDE (8)

Οι σπουδαστές μας συμμετείχαν εχθές, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, σε μία οινική ξενάγηση στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα, στο πλαίσιο της έκθεσης “Οι δρόμοι του κρασιού της Βόρειας Ελλάδας στη LE MONDE”.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων των «Βοροινών στην Αθηνά», που μεταφέρθηκαν προσωρινά στην αίθουσα εκδηλώσεων της σχολής μας για να δώσουν την ευκαιρία στους σπουδαστές μας να γευθούν μερικά από τα εκλεκτά κρασιά των οινοπαραγωγών της Βόρειας Ελλάδας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποίηθηκαν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από την κ. Αλεξάνδρα Ανθίδη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Οίνων Βόρειας Ελλάδας και την δική μας καθηγήτρια οινολογίας, κ. Μαρία Τζίτζη. Ακολούθησε η γευσιγνωσία των εξαιρετικών βορειοελλαδίτικων κρασιών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την ένωση «Οίνοι Βόρειας Ελλάδας»  για τους  σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.