Πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης για όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και θέλουν να δημιουργούν επιδόρπια, ακολουθώντας ορθές γαστρονομικές τεχνικές. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και παρέχει στους συμμετέχοντες τα θεωρητικά και τεχνικά εφόδια για να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικά στα εργασιακά τους καθήκοντα.
Διάρκεια:
10 Εβδομάδες
Μαθήματα:
4 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
11/11/2024
Έναρξη:
11/11/2024
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική, θέλουν να ενταχθούν στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης και να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.
Το πρόγραμμα προσφέρει:
- Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής
- Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
- Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
- Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της ελληνικής και διεθνούς ζαχαροπλαστικής
- Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ