Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE στεγάζεται,

σε υπερσύγχρονο κτήριο, με συνολικό εμβαδόν 5.500 τ.μ. Το κτήριο βρίσκεται στην περιοχή Μοσχάτου-Αθήνας, έναντι του Ηλεκτρικού Σταθμού του Μοσχάτου και εξυπηρετείται από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ) και αρκετές λεωφορειακές γραμμές.

Το κτήριο είναι αυτοτελές, με Διοικητικό & Γραμματειακό προσωπικό, με πολλούς εργαστηριακούς χώρους, αίθουσες διδασκαλίας και σύγχρονους σπουδαστικούς χώρους, με λειτουργία φιλική προς το περιβάλλον.

Εκπαιδευτικοί & εργαστηριακοί χώροι

ειδικά διαμορφωμένοι για να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις της γαστρονομικής, ξενοδοχειακής και τουριστικής εκπαίδευσης. Ο σχεδιασμός, ο εξοπλισμός και οι εργαστηριακές υποδομές της Σχολής αποτελούν πρότυπο λειτουργικότητας και διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία.

Εργαστηριακές υποδομές διεθνών προδιαγραφών

22 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

με μηχανήματα, εξοπλισμό, συστήματα διαχείρισης, λειτουργίας & ασφάλειας, καθώς & οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας

Δειτε παρακατω το φωτογραφικο υλικο των εργαστηριων
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ
& INTERNET CORNER
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΑΙΘΟΥΣΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Όλοι οι χώροι του κτηρίου είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να προσφέρουν μια άνετη και ποιοτική σπουδαστική ζωή σε όλους τους σπουδαστές, ενώ παράλληλα διαθέτουν χώρους σχεδιασμένους με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ανάγκες του σπουδαστή.
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.