Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές τους γνώσεις, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να λειτουργήσουν με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο σε περιβάλλον οργανωμένης κουζίνας.
Μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνταγών της κλασικής και διεθνούς γαστρονομίας, οι συμμετέχοντες καταφέρνουν να βελτιώσουν τις μαγειρικές τους τεχνικές, να εξοικειωθούν στις νέες τεχνολογίες κουζίνας, να τελειοποιήσουν το food styling των πιάτων τους και να δημιουργήσουν αρμονικά και ισορροπημένα πιάτα για όλες τις περιστάσεις.

Διάρκεια:
8 Εβδομάδες
Μαθήματα:
4 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
8/02/2021
Έναρξη:
8/02/2021

Πλεονεκτήματα Προγράμματος

  • Απόκτηση άριστης τεχνικής σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εξοικείωση με τους διεθνείς γαστρονομικούς κανόνες, την εποχικότητα & την εντοπιότητα
  • Βελτιστοποίηση food styling & plating τεχνικών

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

όλους όσοι διαθέτουν εμπειρία επαγγελματικής κουζίνας, έχουν ολοκληρώσει κύκλους σπουδών/μαθημάτων μαγειρικής καθώς και στους απόφοιτους του προγράμματος επαγγελματικής μαγειρικής Basic Chef Course.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
  • Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
  • Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
  • Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας
  • Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ

ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ:
Πρόγραμμα Σπουδών

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.