Αποστολή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE

είναι να προσφέρει άριστα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδικότητες του τουρισμού σε υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και με έμπειρους καθηγητές, ώστε οι απόφοιτοί του να αναγνωρίζονται ως οι κορυφαίοι επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα και διεθνώς, συμβάλλοντας στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας.

Ο Eκπαιδευτικός Όμιλος

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ιδρύθηκε από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και την Εκπαίδευση. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE απαρτίζεται από ανθρώπους που συνδυάζουν πανεπιστημιακούς τίτλους σπουδών με εμπειρία στο χώρο της Εκπαίδευσης και μακροχρόνια παρουσία στον χώρο των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE έχει στελεχωθεί με διδακτικό προσωπικό που διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και την εκπαίδευση, ώστε να παρέχει σπουδές υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων. Η προσφορά ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και η ανάδειξη του ταλέντου των σπουδαστών της Σχολής, εξασφαλίζουν στους αποφοίτους της τα εφόδια για μία εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτήριο στο Μοσχάτο, με συνολικό εμβαδόν 5.500 m2.

Εργαστήρια

Γαστρονομίας
& Μαγειρικής

Ζαχαροπλαστικής
& Αρτοποιίας

Οινοχοΐας
& Γευσιγνωσίας

Εστιατορικής
& Bar

Πληροφορικής

Οργανωμένη
βιβλιοθήκη με
διεθνή links

Ιδανικές
προδιαγραφές εκπαίδευσης

 • 50%Θεωρητική εκπαίδευση
 • 50%Εργαστηριακή εκπαίδευση
 • Υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις
 • Πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται στα πλέον σύγχρονα διεθνή πρότυπα
 • Επικαιροποιημένη διδακτική ύλη βάσει των διεθνών προτύπων
Ενεργό μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού από το 2001.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος
LE MONDE είναι μέλος:

 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  (ΣΕΤΕ)
 • EUROPEAN COUNCIL OF HOTEL, RESTAURANT & INSTITUTIONAL EDUCATION
  (EuroCHRIE)
 • ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Έλα κι εσύ στη LE MONDE

Έλα στους ειδικούς των Τουριστικών, Ξενοδοχειακών, Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών, απόλαυσε εξειδικευμένη εκπαίδευση σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, ανέδειξε τις ικανότητές σου και γίνε κορυφαίος chef με ισχυρούς επαγγελματικούς δεσμούς.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.