Διακρίσεις

Τρίτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International

19 Μαρτίου, 2019 - Διακρίσεις

Η LE MONDE αναδείχθηκε στην 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International ανάμεσα σε 12 σχολές από όλον τον κόσμο!

Ένας από τους σπουδαιότερους διεθνείς διαγωνισμούς για την ανάδειξη νέων chef, ο διαγωνισμός γαστρονομίας Trophee Mille International, πραγματοποιήθηκε για ένατη συνεχόμενη χρονιά στη Ρενς (Reims) της Γαλλίας τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019.

Ανάμεσα σε δώδεκα χώρες από όλον τον κόσμο, η ελληνική αποστολή με τους σπουδαστές της σχολής LE MONDE, Κατερίνα Κατσίκα και Δημήτρη Φεσσά κατάφερε να αναδειχθεί στην τρίτη θέση. Οι δύο διαγωνιζόμενοι δημιούργησαν ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο με τοπικά προϊόντα της περιοχής Grand Est, εντυπωσιάζοντας τόσο με τις γαστρονομικές τους συνθέσεις όσο με τον επαγγελματισμό τους, την κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από μια ομάδα Γάλλων chef & pastry chef βραβευμένων με αστέρια Michelin αλλά και με τον ανώτερο τιμητικό τίτλο MOF.

Θερμά συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας Κατερίνα Κατσίκα, σπουδάστρια μαγειρικής τέχνης του τμήματος ΤΕΜΑ 14 και στον Δημήτρη Φεσσά, σπουδαστή ζαχαροπλαστικής αρτοποιίας του τμήματος ΖΑΡ15.

Την προετοιμασία τους ανέλαβαν οι καθηγητές μαγειρικής τέχνης της σχολής Μάκης Καλόσακας, Χρήστος Παναγόπουλος και οι καθηγητές ζαχαροπλαστικής Νικόλας Νικολακόπουλος και Χάρης Ψιλόπουλος.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.