Διακρίσεις

Έκθεση ΑΡΤΟΖΥΜΑ Θεσσαλονίκης

3 Απριλίου, 2004 - Διακρίσεις

Νέα μεγάλη επιτυχία της σχολής LE MONDE στη Θεσσαλονίκη.

Οι δευτεροετείς σπουδάστριες της σχολής Δημογεροντάκη Μαριάννα και Καβουτσιώτη Αθηνά συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Γαστρονομίας που διοργάνωσε το CHEF’S CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο πλαίσιο της έκθεσης ΑΡΤΟΖΥΜΑ.

Οι δύο κοπέλες διαγωνίσθηκαν με βοηθούς τους: Πιακουλάκη Δημήτρη και Γιαννόπουλο Κυριάκο σε δύο κατηγορίες Ζαχαροπλαστικής Δημιουργίας.

Απέσπασαν 4 χρυσά μετάλλια και χειροκροτήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλη συμμετοχή. Το έμφυτο ταλέντο τους συνδυασμένο με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησαν στη σχολή LE MONDE ήταν δυο μόνο από τα συστατικά της επιτυχίας.Με προπονητή τον καθηγητή τους κ. Αναστάσιο Πρωτοψάλτη Executive Pastry Chef και καθηγητή της σχολής LE MONDE να τους καθοδηγεί.Οι διαγωνιζόμενοι σπουδαστές και σπουδάστριες ξεπέρασαν το άγχος και την πίεση του χρόνου και κατάφεραν να κερδίσουν την επιδοκιμασία της κριτικής επιτροπής. Τα νέα παιδιά λοιπόν, που ασχολούνται με τα επαγγέλματα Γαστρονομίας απέδειξαν έμπρακτα ότι έχουν παρόν και μέλλον.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.