Πολύπλευρη κοινωνική προσφορά & εθελοντισμός

Η διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, στηρίζει με την ενεργοποίηση διεύθυνσης καθηγητών και σπουδαστών, το έργο σημαντικών συλλόγων και οργανώσεων. Με ιδιαίτερη ευαισθησία πλαισιώνει αξιόλογες προσπάθειες που έχουν σαν σκοπό να στηρίξουν συνανθρώπους μας, να προστατεύσουν το φυσικό περιβάλλον ή να αποκαταστήσουν προβλήματα από φυσικές καταστροφές. Οι σπουδαστές που θα στελεχώσουν στο μέλλον τις ελληνικές τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ευαισθητοποιούνται μέσα από τις ενέργειες αυτές και εξοικειώνονται με το πνεύμα της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Ιδιαίτερο κεφάλαιο της κοινωνικής προσφοράς αποτελεί και η οικονομική ενίσχυση συλλόγων που επικεντρώνουν την προστασία τους στο παιδί. Από το  2013  ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, ανάμεσα σε πολλές άλλες δράσεις, προσφέρει σε καθημερινή βάση το γεύμα των παιδιών που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠ Μοσχάτου, σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ LE MONDE
26 Νοεμβρίου, 2019
Ευχαριστήριο δώρο παιδιών ΚΔΑΠ Μοσχάτου
26 Νοεμβρίου, 2019
Προσφορά γευμάτων σε καθημερινή βάση των παιδιών που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠ Μοσχάτου
26 Νοεμβρίου, 2019
Ανακύκλωση 3000 λίτρων μαγειρικών ελαίων ετησίως
20 Νοεμβρίου, 2019
Γαστρονομία & κουλτούρα ως κομμάτι της πολιτισμικής εκπαίδευσης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικών επισκέψεων σχολείων στις εγκαταστάσεις της σχολής
20 Νοεμβρίου, 2019
ΚΔΑΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
20 Νοεμβρίου, 2019
Συμμετοχή σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων
29 Μαΐου, 2019
Αιμοδοσία
24 Μαρτίου, 2019
Συμμετοχή σπουδαστών και αποφοίτων στην παγκόσμια γιορτή γαλλικής κουζίνας Gout de France
5 Μαρτίου, 2018
1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 – Greek Taste Beyond Borders_ Συμμετοχή σπουδαστών στη διαδικασία οργάνωσης
17 Νοεμβρίου, 2017
Mexican Day of Gastronomy
15 Απριλίου, 2011
Συμμετοχή σπουδαστών LE MONDE στις Ημέρες Γαστρονομίας στο μουσείο Μπενάκη
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.