Αναζήτηση προσωπικού από επιχειρήσεις

Εμπιστευθείτε τους εξειδικευμένους συνεργάτες στους τομείς του τουρισμού και της γαστρονομίας, για τη στελέχωση της εταιρείας σας.

  Στοιχεία Επιχείρησης

  Επικοινωνία

  Ζητούμενο προσωπικό

  Σχόλια & Παρατηρήσεις

  • Τα στοιχεία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

  X
  Η μη έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του Γραφείου Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας από τον αιτούντα εργασία, καταγράφεται από τον υπεύθυνο προσωπικό του Γραφείου και επιφέρει έως και διακοπή οποιασδήποτε μελλοντικής συνεργασίας.

  Η αποστολή των βιογραφικών σας στοιχείων μέσω της παρούσας ιστοσελίδας σημαίνει και την ρητή αποδοχή των παρακάτω όρων. Πριν μας αποστείλετε τα βιογραφικά σας στοιχεία βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους παρόντες όρους και συμφωνείτε με αυτούς. Εσείς φέρετε την ευθύνη της παροχής ακριβών και αληθών πληροφορίων. Η LE MONDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο 18346, τηλ. 2104830500, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected], καθίσταται για τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε δια μέσου της συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας «Αιτήσεις απασχόλησης» και της επισύναψης του βιογραφικού σας σημειώματος: α) Υπεύθυνος Επεξεργασίας στην περίπτωση που αυτά συλλέγονται στο πλαίσιο επιλογής από τη LE MONDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ του κατάλληλου εργοδότη για την εκπόνηση πρακτικής άσκησης, β) Εκτελών την Επεξεργασία στην περίπτωση που αυτά συλλέγονται για λογαριασμό άλλων εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό. Η LE MONDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ προβαίνει, στην απαιτούμενη επεξεργασία των απολύτως απαραίτητων προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου: α) να σας βοηθήσει στην εκπόνηση πρακτικής άσκησης δυνάμει έννομης υποχρέωσης που πηγάζει από τον κανονισμό του Υπουργείου Παιδείας που αφορά τους σπουδαστές των ΙΕΚ σχετικά με την εκπόνηση πρακτικής άσκησης. Β) να σας βοηθήσει να βρείτε θέση εργασίας, κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης Αποδέκτες αυτών των προσωπικών δεδομένων είναι οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες για κάλυψη θέσης ασκούμενου ή εργαζομένου σχετικής με το αντικείμενο ενασχόλησης σας. Η LE MONDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ τηρεί τα δεδομένα σας για χρονικό διάστημα έως 6 μήνες, από την ημερομηνία αποστολής. Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. πατώντας εδώ

  Newsletter

  Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.