Διακρίσεις

Δύο πρώτες θέσεις για τους αποφοίτους Οινοχοίας

3 Μαρτίου, 2006 - Διακρίσεις

Η Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων διοργάνωσε τον 7ο Εθνικό Διαγωνισμό Οινοχόων, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Κτήμα Οινότρια Γη – Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτη.

 

Oinoxooi12 έλληνες sommeliers διασταύρωσαν τα ποτήρια τους για να αναδειχθεί ο καλύτερος που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Διεθνούς Ένωσης Οινοχόων (ASI) που θα πραγματοποιηθεί στις 23 – 27 Μαρτίου στη Βαρκελώνη.

Τις δύο πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι απόφοιτοι της πρώτης χρονιάς του τμήματος οινοχοιίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE: πρώτος αναδείχθηκε ο Έλβις Ζιάκο, οινοχόος και Sous Maître του εστιατορίου Κοχύλια στο Grand Resort Lagonissi, και δεύτερος ο Παναγιώτης Σαρρής.

Τα συγχαρητήριά μας και στους δύο και ευχόμαστε πολλές και μεγάλες επιτυχίες και στο μέλλον … γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.