Νέα, ανακοινώσεις

Η LE MONDE συμμετέχει στο Vive la France@Golden Hall

18 Μαρτίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

    photoΑπό 14 Μαρτίου ως και 2 Απριλίου το Αθηναϊκό κοινό έχει μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει τη γαλλική κουλτούρα στο Golden Hall, όπου φιλοξενείται η εκδήλωση Vive la France. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του γαλλικού πολιτισμού όπως η γεύση, η τέχνη, η μόδα, η βιομηχανία και η τεχνολογία.

Η σχολή LE MONDE συμμετέχει στην εκδήλωση υποστηρίζοντας τις δράσεις που αφορούν τη γαλλική γαστρονομία. Συγκεκριμένα, σπουδαστές των τμημάτων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής συμμετέχουν και βοηθούν στα μαθήματα γαλλικής γαστρονομίας που παραδίδονται στο atelier που βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία καθημερινά να παρακολουθούν την παρασκευή συνταγών και να δοκιμάζουν τις γεύσεις που ετοιμάζονται.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.