Νέα, ανακοινώσεις

2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

14 Μαΐου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

Η LE MONDE συμμετέχει στο “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη”

Ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE συμμετέχει ενεργά και στηρίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας «2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη» , που σκοπό έχει την προώθηση και ανάδειξη των μοναδικών τοπικών γαστρονομικών προϊόντων του όμορφου νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων στο νησί. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 15.30 θα πραγματοποιηθεί γαστρονομικό σεμινάριο με τίτλο Τοπικά Προϊόντα – Διεθνής Γαστρονομική Απόλαυση, κατά το οποίο οι καθηγητές μαγειρικής της σχολής, κ.κ. Μάκης Καλόσακας και Αχιλλέας Παναγούλης θα μαγειρέψουν νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές χρησιμοποιώντας τα ντόπια παραδοσιακά προϊόντα της Σαντορίνης ενώ η οινολόγος, κ. Μαρία Τζίτζη, θα προτείνει ιδανικούς συνδυασμούς με τα ανάλογα τοπικά κρασιά. Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει γευσιγνωσία.

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θήρας η εκδήλωση με θέμα Τουριστικά επαγγέλματα: ένα διαβατήριο διεθνούς καταξίωσης κατά την οποία εκπρόσωποι της σχολής θα παρουσιάσουν τα τουριστικά επαγγέλματα, τις δυνατότητες και τις προοπτικές τους. Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE πάντοτε στηρίζει τέτοιου είδους αξιόλογες πρωτοβουλίες όπως του Δήμου Θήρας που προωθούν τα υπέροχα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Και φυσικά για όλους όσους θα βρίσκεστε το επόμενο Σαββατοκύριακο στο υπέροχο νησί της Σαντορίνης σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας!
Τοπικά Προϊόντα – Διεθνής Γαστρονομική Απόλαυση
Παρασκευή 17 Μαΐου – 15.30 – 18.00, Αρχοντικό Μαρκεζίνη, Μεσαριά
Απαραίτητη η κράτηση θέσης, [email protected]
T. 22863 60183/60600
Τουριστικά επαγγέλματα: ένα διαβατήριο διεθνούς καταξίωσης
Σάββατο 18 Μαΐου – 11.30 , Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο
Δεν απαιτείται κράτηση θέσης

Σας περιμένουμε!

Δημοσιεύθηκε: 14/5/2013

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.