Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
20 Νοεμβρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Τούρτα. Φόρμα, γεύση, υφή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Το αβγό στη γαστρονομία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
14 Νοεμβρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γευσιγνωσία – Παρουσίαση Οίνων Seiradi | Paros Farming Community

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3 Μαΐου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η δημιουργική κουζίνα του Παύλου Σφηκάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28 Απριλίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Επιδόρπια εστιατορίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
8 Μαρτίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Εκλεκτά παλαιωμένα ελληνικά τυριά | Παρουσίαση & γευσιγνωσία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7 Μαρτίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Πασχαλινές δημιουργίες #2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6 Μαρτίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Vintage γλυκά (Πρωινό ωράριο)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24 Φεβρουαρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Πασχαλινές δημιουργίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.