Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
3 Μαΐου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η δημιουργική κουζίνα του Παύλου Σφηκάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28 Απριλίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Επιδόρπια εστιατορίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
8 Μαρτίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Εκλεκτά παλαιωμένα ελληνικά τυριά | Παρουσίαση & γευσιγνωσία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7 Μαρτίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Πασχαλινές δημιουργίες #2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6 Μαρτίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Vintage γλυκά (Πρωινό ωράριο)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24 Φεβρουαρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Πασχαλινές δημιουργίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ανατομία & Τεμαχισμός. Αρνί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γλυκαντικές ύλες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Μέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.