Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
Φεβρουάριος 21, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Comfort dining for seaside restaurants

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιανουάριος 20, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Soba & tempura

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δεκέμβριος 11, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Nouvelle collection 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Pâtisserie française. Η επιστροφή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Sweet anniversary

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Τούρτα. Ο κυρίαρχος της βιτρίνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Fingerfood cocktails. Καλωσορίζοντας με έμπνευση & δημιουργικότητα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Εξελικτική γαστρονομία. Παραδοσιακές γλυκές συνταγές κάθε μέρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Αρνί. Τεμαχισμός & αξιοποίηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.