Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
24 Φεβρουαρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ανατομία & Τεμαχισμός. Αρνί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γλυκαντικές ύλες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Μέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Τάρτες boutique ζαχαροπλαστείου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Advanced Professional Programme in Pastry

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Cooking techniques: The art of marinade

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Sous vide

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
23 Φεβρουαρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Advanced Professional Programme in Culinary Arts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Vintage γλυκά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.