Με δημιουργικές προσεγγίσεις σε κλασικές συνταγές κοκτέιλ, υποδεχόμαστε το 2021. Εντυπωσιακές παραλλαγές σε διάσημα κοκτέιλ με σύγχρονες τεχνικές και μοντέρνα παρουσίαση, από τον head bartender και καθηγητή της Σχολής, Ιωάννη Βλάχο.

Tο σεμινάριο-webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής και παρέχεται δωρεάν, ειδικά για την περίοδο του lockdown.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους σπουδαστές ξενοδοχειακής διοίκησης της Σχολής.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής:
Ιωάννης Βλάχος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης & της φιλοξενίας από το 2005. Ολοκληρώνοντας τις ξενοδοχειακές σπουδές του στη LE MONDE, είχε ήδη κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε τμήματα μπαρ μεγάλων ξενοδοχείων, ενώ σημαντικός σταθμός στην καριέρα του στάθηκε το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Astir Palace Βουλιαγμένης, όπου η συνεχής ανοδική του πορεία τον έφερε στη θέση του Food & Beverage Supervisor. Συνέχισε σε μπαρ διακεκριμένων city hotels, όπως το Electra Metropolis Athens και το Zafolia Hotel στο οποίο τον συναντάμε σήμερα από τη θέση του Bar & Restaurant Manager.

Ο επαγγελματισμός, η τεχνογνωσία του και η διαρκής αναζήτησή του για την εξασφάλιση της μέγιστης ικανοποίησης του επισκέπτη ενός ξενοδοχείου, είναι τα χαρακτηριστικά που τον ξεχωρίζουν. Χαρακτηριστικά, που μοιράζεται με τους σπουδαστές της Σχολής LE MONDE τα τελευταία χρόνια από τη θέση του Certified Instructor in Food and Beverage fields & Bar Coordinator.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
21/12/2020 - 16.30-18.15
Κόστος: 60€ / 30€ σπουδαστές & απόφοιτοι LE MONDE. Ειδικά, για την περίοδο του lockdown: εν ενεργεία σπουδαστές LE MONDE δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.