Το ελαιόλαδο, ήταν και είναι μία από τις πιο σημαντικές ουσίες που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος. Η ποιότητα του ελαιολάδου επηρεάζεται από πλήθος παραγόντων καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής, ξεκινώντας από τις καλλιεργητικές πρακτικές και καταλήγοντας μέχρι την τυποποίησή του. Η γευσιγνωσία του ελαιολάδου που περιλαμβάνει την αξιολόγηση του αρώματος, της γεύσης και της επίγευσής του, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο αναγνώρισής του.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Εισηγητής:
Χρύσα Γιατρά-Μπατζή
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος των τίτλων Sommelier-Οινοχόος από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE όπως και του International Wine Management (OIV) από το Paris X, αντίστοιχα. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει οινολογία, την τέχνη του οινοχόου και παραδοσιακά τρόφιμα στον Εκπαιδευτικό Όμιλο                 LE MONDE. Έχει εργαστεί σε πολυτελή εστιατόρια και deluxe ξενοδοχεία της Ελλάδας (όπως Σπονδή, Ορίζοντες, Hilton, Elounda Mare Relais & Chateaux, Porto Elounda & Peninsula All Suite Hotel, Οινοπάθεια, Δεξαμενές), ενώ απασχολήθηκε και στην παραγωγή σε μεγάλα σπίτια της Βουργουνδίας (Leflaive, Trapet, La Pousse d’Or, Chevalier, Nudant, Minot), στο Κτήμα Μητραβέλα, Κτήμα Χατζημιχάλη, στο Κτήμα Μπριντζίκη αλλά και Bodegas Monje στην Ισπανία.  Ανήκει σε πιστοποιημένη ομάδα δοκιμαστών ελαιολάδου.Επίσης, έχει εργαστεί στους Berry Brothers (BBR) στο Λονδίνο και στη διεύθυνση Marketing- Δημ. Σχέσεις-Πωλήσεις-Εξαγωγές στο Κτήμα Κ. Λαζαρίδη. Παράλληλα γραφεί κείμενα (Οινοχόος Καθημερινή, Αθηνόραμα, pοpaganda.gr και σε blogs), είναι κριτής σε διεθνεις διαγωνισμούς, δημιουργεί wine lists και wine projects, events και είναι ιδρύτρια του project συμβουλευτικού food and wine χαρακτήρα www.aestheses.com.

 

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
23/01/2020 - 15.50-18.20
Κόστος: 30€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.