Ο βραβευμένος chef και απόφοιτος της LE MONDE, Παναγιώτης Γιακαλής, εμπνέεται από τα μοναδικά προϊόντα της γης και δημιουργεί αυθεντικά μεσογειακά και ελληνικά πιάτα.  Ένα μενού που περιλαμβάνει τοπικά και διεθνή εδέσματα με τα αρώματα, τα χρώματα και τις γεύσεις που παράγει η φύση.

 

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Παναγιώτης Γιακαλής
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο εστιατόριο Σπονδή για περίπου 6 χρόνια, δουλεύοντας με τους chef Jerrome Serres και Arnaud bignon. Ανέλαβε σαν chef για πρώτη φορά το ξενοδοχείο Cavo Tagoο στη Μύκονο τη χρονολογία 2010 και 2011. Συνέχισε σαν chef στο εστιατόριο Ammos του Sani beach hotel και από το 2012 είναι Executive Chef του ξενοδοχείου The margi στη Bουλιαγμένη που έχει τα εστιατόρια Malabar και Patio. Υπό την επίβλεψη του έχει  και το εστιατόριο Krabo, ιδιοκτησίας των αδελφών  Γιάγκο και Θοδωρή Αγιοστρατίτη.  Το εστιατόριο malabar έχει βραβευτεί 3 φορές από τον έγκυρο οδηγό του fnl με ένα αστέρι και μια φορά από το Αθηνόραμα με βραβείο ελληνικής κουζίνας. Για το εστιατόριο Patio έχουνε βραβευτεί 3 φορές με 2 αστέρια από τον οδηγό fnl και 3 φορές με χρυσό σκούφο από το Αθηνόραμα.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
17/12/2019 - 17.35-20.00
Κόστος: 60€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.