Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
τα νέα μας
19 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Χοιρινό. Τεμαχισμός & αξιοποίηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ15 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Βιωσιμότητα “βοτανικότητα” εποχικότητα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ14 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Fine dining restaurant desserts
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ11 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Ελληνικά αρωματικά & μπαχαρικά στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ