Ένα εργαστηριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης που εστιάζει στην πραγματική λειτουργία μιας επισιτιστικής επιχείρησης. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ενός απαιτητικού και ελκυστικού επαγγέλματος.

Διάρκεια:
8 Εβδομάδες
Μαθήματα:
3 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
17/02/2020
Έναρξη:
17/02/2020

Ενδεικτικές Διδασκόμενες Ενότητες

  • Οργάνωση & λειτουργία εστιατορίου
  • Art de la table
  • Ειδικά service – VIP service
  • Σύνθεση καταλόγου – εδεσματολογίου
  • Διοίκηση προσωπικού εστιατορίου
  • Πωλήσεις εστιατορίου
  • Προμήθειες – έλεγχος εμπορευμάτων
  • Κοστολόγηση – έλεγχος παρασκευασμάτων

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

όσους θέλουν να εκπαιδευτούν στο κομμάτι της εστίασης και να αποκτήσουν τα εφόδια για να αναλάβουν και να φέρουν εις πέρας την άριστη λειτουργία μιας επισιτιστικής επιχείρησης.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ

ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ:
Πρόγραμμα Σπουδών

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.