Καινούριες τεχνικές και φρέσκιες ιδέες, μετατρέπουν ένα κλασικό επιδόρπιο σε θεματική εμπειρία. Η conceptual προσέγγιση στη ζαχαροπλαστική τέχνη, αποτελεί μια από τις πιο δυνατές τάσεις διεθνώς. Ο executive pastry & bakery chef Στήθος Μανώλης, επιστρατεύει τη δημιουργική του διάθεση, την τεχνογνωσία και τη φαντασία του και μας παρουσιάζει επιδόρπια με concept που θα εντυπωσιάσουν με τη γεύση και την εμφάνισή τους.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Μανώλης Στήθος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Αποφοίτησε από την ΕΠΑ.Σ. Αναβύσσου το 2011 κάνοντας παράλληλα την πρώτη του πρακτική  άσκηση στο ξενοδοχείο ‘’Stanley’’ στην Αθήνα. Συνέχισε στο ξενοδοχείο “InterContinental” της Αθήνας και συγκεκριμένα στο εστιατόριο “ Premiere” και έμεινε εκεί για έναν χρόνο. Μετά από εκεί, το 2012 βρήκε τον σταθμό της μέχρι τώρα καριέρας του στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin “Funky Gourmet” που παραμένει μέχρι και σήμερα, κατέχοντας τη θέση του Executive Pastry & Bakery Chef του εστιατορίου. Επίσης, είναι Executive Pastry & Bakery Chef στο Modern Greek Food Group στο οποίο ανήκουν, εκτός από το Funky Gourmet, τα εστιατόρια OPSO και PittaBun στο Λονδίνο καθώς και η εταιρεία consulting HORECA που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει κάνει επίσης συνεργασίες σε Ντουμπάι και Κατάρ και έχει ταξιδέψει σε Ελβετία, Ολλανδία, Ισραήλ και Αυστρία για να συμμετάσχει σε πολλά γαστρονομικά events.

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
21/01/2020 - 17.35-20.00
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.