Ένας από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν τόσο την εικόνα ενός εστιατορίου όσο και την εύρυθμη λειτουργία μιας επαγγελματικής κουζίνας, είναι το προσωπικό που εργάζεται σ’ αυτό. Το σύνολο των εργαζομένων στα τμήματα μιας επαγγελματικής κουζίνας, ονομάζεται μπριγκάντα (brigade), σημαίνει ταξιαρχία και σηματοδοτεί τη σκληρή δουλειά και την οργάνωση που απαιτείται για να έχει αίσια έκβαση η «μάχη», δηλαδή, η ικανοποίηση των πελατών. Η αξιολόγηση των εργαζόμενων, ο εντοπισμός των δυνατών σημείων τους και ο σωστός καταμερισμός των εργασιών και των αρμοδιοτήτων για κάθε έναν, αποτελεί μέριμνα του chef, με στόχο την εξασφάλιση της μέγιστης απόδοσης.

Η διάλεξη απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Εισηγητής:
Παναγιώτης Γιακαλής
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο εστιατόριο Σπονδή για περίπου 6 χρόνια, δουλεύοντας με τους chef Jerrome Serres και Arnaud bignon. Ανέλαβε σαν chef για πρώτη φορά το ξενοδοχείο Cavo Tagoο στη Μύκονο τη χρονολογία 2010 και 2011. Συνέχισε σαν chef στο εστιατόριο Ammos του Sani beach hotel και από το 2012 είναι Executive Chef του ξενοδοχείου The margi στη Bουλιαγμένη που έχει τα εστιατόρια Malabar και Patio. Υπό την επίβλεψη του έχει  και το εστιατόριο Krabo, ιδιοκτησίας των αδελφών  Γιάγκο και Θοδωρή Αγιοστρατίτη.  Το εστιατόριο malabar έχει βραβευτεί 3 φορές από τον έγκυρο οδηγό του fnl με ένα αστέρι και μια φορά από το Αθηνόραμα με βραβείο ελληνικής κουζίνας. Για το εστιατόριο Patio έχουνε βραβευτεί 3 φορές με 2 αστέρια από τον οδηγό fnl και 3 φορές με χρυσό σκούφο από το Αθηνόραμα.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
14/01/2020 - 13.15-14.55
Κόστος: Δωρεάν

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.