Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
24 Φεβρουαρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Sous vide

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
23 Φεβρουαρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Advanced Professional Programme in Culinary Arts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Vintage γλυκά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ρύζι & όσπρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Executive chef in a cruise ship

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
21 Δεκεμβρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Βιτρίνα ζαχαροπλαστείου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σύγχρονη γαλλική ζαχαροπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Κρέμα γάλακτος. Εφαρμογές στη μαγειρική & τη ζαχαροπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Executive chef σε ξενοδοχείο 5*

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.