Υφή, θερμοκρασία, σύσταση, χρώμα, αρμονία και φυσικά γεύση, είναι οι παράμετροι που ορίζουν την επιτυχία ενός εστιατορικού επιδόρπιου. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα του Thermomix TM6, o pastry chef, Κωνσταντίνος Χολέβας, παρουσιάζει ντελικάτες γλυκές συνθέσεις εκπληκτικής γεύσης και υφής που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί. 

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

Εισηγητής:
Κωνσταντίνος Χολέβας, Cooking Hellas
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, École Ferrandi, École LENOTRE (Γαλλία), Hotel Intercontinental (Αυστρία). Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλες εταιρείες, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το Athenaum Intercontinental Hotel, Sofitel Athens Hotel. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και υπεύθυνος των ζαχαροπλαστικών τμημάτων, ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής σε γνωστά ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
5/05/2023 - 14.15-16.45
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.