Στο πλαίσιο ενισχυτικής διδασκαλίας του μαθήματος μαγειρικής, διοργανώνονται σεμινάρια γευσιγνωσίας ελληνικών προϊόντων και παρουσίασης των αντίστοιχων μονάδων παραγωγής. Στη διάρκεια των σεμιναρίων οι σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί από τους Έλληνες παραγωγούς να παρουσιάσουν και να μάθουν πληροφορίες σχετικά με την προέλευση και τη διαδικασία παραγωγής τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.

Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Μιχάλης Μπάμπης – Bliss Point, Μαίρη Λαλίκου
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Bliss Point: Premium συλλογή από ελληνικά παλαιωμένα τυριά υψηλής ποιότητας που παράγονται από μικρούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα με μοναδικές παραδοσιακές συνταγές εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.

“Το ασίγαστο πάθος μας για εκλεκτά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς με σφραγίδα ελληνική, μας οδήγησε να εξερευνήσουμε άγνωστους έως τώρα συνδυασμούς και να δημιουργήσουμε μία μάρκα σήμα κατατεθέν του ποιοτικού τυριού”.

Μαίρη Λαλίκου: Απόφοιτος  του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στη Βιοχημεία και την Οινολογία καθώς και κάτοχος του τίτλου Sommelier-Οινοχόος του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.
Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη διαφήμισης στο Wine Plus Magazine και στην εταιρεία Wine Plus, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ως Χημικός σε διαγνωστικά εργαστήρια. Σήμερα διδάσκει Οινολογία, Τροφογνωσία και Υγιεινή Τροφίμων στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, ενώ παράλληλα αρθογραφεί στο site Wine Plus και είναι εξωτερικός συνεργάτης στο Κτήμα Αρβανιτίδη.

 

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
17/03/2023 - 13:15-15:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.