Ο chef Παύλος Σφηκάκης, μας παρουσιάζει 4 δημιουργικές και ιδιαίτερες συνταγές, χρησιμοποιώντας φρέσκα ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece – ΕΛΟΠΥ. Συνταγές που χαρακτηρίζουν τα 10 δημιουργικά του χρόνια σε μια πορεία που ξεκίνησε από τα 18 αναζητώντας εργασία, έως σήμερα στα 28, που πλέον εργάζεται ως private chef.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Παύλος Σφηκάκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Μια ιδέα που γεννήθηκε σε μια κουζίνα και περιγράφει την αγάπη του Παύλου Σφηκάκη για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι το “pepper & sugar by Pavlos Sfikakis” σε συνδυασμό με την επιθυμία του να προσφέρει στους καλεσμένους του ό,τι καλύτερο μπορεί σε κάθε περίσταση. Παράλληλα λοιπόν με τις σπουδές πάνω στην Επιστήμη Τροφίμων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Παύλος δούλεψε σε εστιατόρια και catering σε διαφορετικές θέσεις με σκοπό να αποκτήσει την μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία πάνω σε αυτό που αγαπάει. Τη μαγειρική. Κατόπιν κατευθύνθηκε στην Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στην Culinary Institute of Barcelona (CIB) όπου σπούδασε και εργάστηκε για ένα χρόνο. Σήμερα, η ομάδα της P&S, απαρτίζεται από επιλεγμένους συνεργάτες και έρχεται στο χώρο σας όπου ετοιμάζει για εσάς με κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωση που επιθυμείτε, όπως την έχετε φανταστεί.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
9/05/2023 - 11:30-14:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.