Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
4 Μαρτίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Vegetarian dishes

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3 Μαρτίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ρύζι & όσπρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1 Μαρτίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Finger food cocktails. Καλωσορίζοντας με έμπνευση & δημιουργικότητα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28 Φεβρουαρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γλυκές τάρτες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Michelin star dishes

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7 Φεβρουαρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Fish cooking techniques

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
18 Ιανουαρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ανατομία & τεμαχισμός. Χοιρινό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Macaron

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Επιδόρπια εστιατορίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.