Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου ή P-F-C (Paros Farming Community), όπως είναι πλέον γνωστός, με έναν αιώνα ιστορίας στην πλάτη του, οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες Μονεμβασιά και Μανδηλαριά, επαναπροσδιορίζοντας την πραγματική τους δυναμική.
Στο SEIRADI P-F-C καθρεφτίζεται το σύνολο της νέας αμπελουργικής προσέγγισης και οινοποιητικής κουλτούρας. Το αποτέλεσμα είναι κρασιά που αποτυπώνουν τον αρχέγονο αμπελώνα της Πάρου και το κυκλαδίτικο terroir του, ενώ την ίδια στιγμή, επισφραγίζουν ότι η έννοια της Κοινότητας απέκτησε νέα, πιο δυναμική και σύγχρονη διάσταση.
Η Μαρία Ταμιωλάκη από το Paros Farming Community, θα βρεθεί στη σχολή Le Monde για ένα αποκαλυπτικό tasting-παρουσίαση των εκφράσεων του SEIRADI, την Τρίτη, 5.12, στις 12:00.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.