Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
28 Απριλίου, 2025 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Λαχανικά κάτω από τη γη. Οι κρυμμένοι θησαυροί της…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24 Απριλίου, 2025 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Αρώματα, γεύσεις & μνήμη σε φαγητό & κρασί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1 Απριλίου, 2025 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ενημερωτική παρουσίαση | Professional certificates in pastry

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ενημερωτική παρουσίαση | Advanced Professional Programme in Culinary Arts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Fish from Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20 Μαρτίου, 2025 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ζυμαρικά, φρέσκια πάστα, νιόκι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
17 Μαρτίου, 2025 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Άλευρα & ζύμες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
10 Μαρτίου, 2025 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ramen

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Τάρτες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.