Σύγχρονες τεχνικές  ζυμώματος, ψησίματος και διακόσμησης που αναβαθμίζουν την κλασική τάρτα, θα παρουσιάσει ο pastry chef  Γιώργος Πότσης. Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για την σωστή παρασκευή της τάρτας που θα μας βοηθήσει να εξασφαλίσουμε άριστα γευστικά και αισθητικά αποτελέσματα.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Γιώργος Πότσης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Αποφοίτησε από την ειδικότητα Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, το 2010. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με το επάγγελμα, έγινε στην πρακτική του άσκηση στο ξενοδοχείο Elounda Peninsula All Suite Hotel στην Κρήτη. Ακολούθησε μία πορεία στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας, όπως το «Σοκολάτα» και τα «Fresh». Εργάστηκε δίπλα σε καταξιωμένους ζαχαροπλάστες, με συνεχή εξέλιξη στην καριέρα του, έχοντας σαν κίνητρο την αγάπη και τον σεβασμό του προς το επάγγελμα. Παράλληλα, εργαζόταν σε εστιατόρια, όπως το εστιατόριο «Premiere» του ξενοδοχείου Atheneaum Intercontinental. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος του διδακτικού προσωπικού του Eκπαιδευτικού Oμίλου LΕ MONDE ως καθηγητής Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Pastry Chef στο ξενοδοχείο «The Stanley Hotel» στην Αθήνα.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
29/04/2020 - 14.10-16.35
Κόστος: 50€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.