Ποια είναι η διαδικασία παραγωγής παγωτού σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες, τις νέες τάσεις της αγοράς και τους σωστούς συνδυασμούς των υλικών; Ο pastry chef Νεκτάριος Βουρίκης, χρησιμοποιεί πρωτότυπους τρόπους παρασκευής και μας αποκαλύπτει τα μυστικά για παγωτό ξεχωριστής γεύσης, βελούδινης υφής και υψηλής ποιότητας,  σε ένα σεμινάριο γεμάτο απολαύσεις.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Νεκτάριος Βουρίκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Νεκτάριος Βουρίκης σπούδασε ζαχαροπλαστική τέχνη στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και μαγειρική τέχνη στη σχολή Granits. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εξειδίκευση στα παγωτά και τη σοκολάτα. Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε γνωστά ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια, όπως τα Ledra LTD,  Nafsika – Astir Palace Resort, Haramis patisserie κ.ά. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, ενώ παράλληλα είναι chef chocolatier και τεχνικός σύμβουλος σε ζαχαροπλαστεία.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
13/03/2020 - 14.10-17.30
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.