Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
29 Φεβρουαρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Street food. Latin America

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η γαστρονομική διαδρομή μέχρι το αστέρι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Βιτρίνα ζαχαροπλαστείου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28 Φεβρουαρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

High end chocolate desserts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Advanced Professional Programme in Culinary Arts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28 Δεκεμβρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η δημιουργική εκδοχή των tapas

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η ψυχολογία της διατροφής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

B for bread εστιατορικά ψωμιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σοκολατάκι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.