Ανακαλύπτουμε την ιστορία του δημοφιλέστερου ροφήματος παγκοσμίως, καθώς και την πορεία που ακολουθούν οι σπόροι ενός καφεόδεντρου μέχρι να φτάσουν στο φλιτζάνι μας. Γνωρίζουμε τις βασικές ποικιλίες και γευόμαστε  φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες με διαφορετικό τρόπο και μέθοδο παρασκευής.

Η διάλεξη απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Εισηγητής:
Ιωάννης Μπορμπουδάκης
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
17/03/2020 - 11.30-14.00
Κόστος: Δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.