Το κρέας είναι ένα από τα βασικά συστατικά της διατροφής των περισσότερων ανθρώπων, με το χοιρινό να είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα κρέατα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποια είναι όμως η ανατομία του χοίρου και τι μπορεί να μας δώσει το κάθε μέρος του ζώου, σε επίπεδο γεύσης αλλά και υφής; Ο chef Αχιλλέας Παπαχρήστος μας μαθαίνει πώς να επιλέγουμε τα κομμάτια του χοιρινού ανάλογα με το πώς θα τα αξιοποιήσουμε μαγειρικά.

To σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Εισηγητής:
Αχιλλέας Παπαχρήστος
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
9/12/2019 - 16.45-19.10
Κόστος: Δωρεάν
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
Σεμινάριο

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.