Ο executive pasty chef, συγγραφέας και καθηγητής της Σχολής, κ. Τάσος Ζησόπουλος, μας συστήνει συνταγές που υπόσχονται να μας συντροφεύσουν γλυκά, τις κρύες μέρες του χειμώνα. Γλυκά που εντυπωσιάζουν στη βιτρίνα ενός ζαχαροπλαστείου καθώς και επιδόρπια που ολοκληρώνουν γευστικά ένα μενού.

Tο σεμινάριο-webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής και παρέχεται δωρεάν, ειδικά για την περίοδο του lockdown.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους σπουδαστές ζαχαροπλαστικής τέχνης της Σχολής.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Αναστάσιος Ζησόπουλος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Αναστάσιος Ζησόπουλος, εργάζεται στο χώρο της γαστρονομίας 35 έτη. Έχει οικονομικές σπουδές καθώς και σπουδές στη γαστρονομία (ζαχαροπλαστική & μαγειρική). Έχει εργαστεί σε caterings, pastry boutiques και σε μεγάλες αλυσίδες πεντάστερων ξενοδοχείων όπως η Méridien, Grecotel, Plaza Hotels ως pastry και kitchen chef.

Έχει εργαστεί στο εξωτερικό στο Μιλάνο και στο Παρίσι. Έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείες όπως η Pillsbury, η HäagenDazs και ο Βασιλόπουλος. Στην Ελλάδα, συνέβαλε στην ίδρυση της «Εθνικής σχολής ζαχαροπλαστικής-αρτοποιίας» όπου εργάστηκε ως consultant chef και καθηγητής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στον χώρο της γαστρονομίας και έχει συμβάλει στη διαμόρφωση του επαγγελματικού προφίλ της ζαχαροπλαστικής-αρτοποιίας στην Ελλάδα, έχοντας διατελέσει εμπειρογνώμονας στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας. Μέλος της World Food Travel Association για την ανάπτυξη δράσεων στην Ελλάδα και πιστοποιητής ειδικού σήματος ποιότητας του E.O.T για την ελληνική κουζίνα σε επιχειρήσεις εστίασης.  Οραματιστής και συν-δημιουργός της πρωτοβουλίας «GReat κουζίνα» και «kalimera breakfast» για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του γαστρο-τουρισμού στην Ελλάδα και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ζαχαροπλαστικής.

Είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Τα τελευταία χρόνια, προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις του ως επίσημος κριτής & γευσιγνώστης του Παγκόσμιου Οργανισμού Γεύσης & Ποιότητας, iTQi, ενώ είναι επίσης, πιστοποιημένος κριτής της WACS.

Σήμερα, συνεχίζει να εργάζεται ως chef cuisinier – pâtissier, consultant chef, ενώ μοιράζεται την πλούσια τεχνογνωσία και εμπειρία του με τους μαθητές του ως καθηγητής γαστρονομίας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

 

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
26/01/2021 - 16.30-18.15
Κόστος: 60€ / 30€ σπουδαστές & απόφοιτοι LE MONDE. Για την περίοδο του lockdown: εν ενεργεία σπουδαστές LE MONDE δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.