Εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία και τη φινέτσα της υψηλής γαλλικής ζαχαροπλαστικής, ο executive pastry chef, δάσκαλος και συγγραφέας, Τάσος Ζησόπουλος, μας συστήνει κλασικά γαλλικά γλυκά. Φίνες, αριστοκρατικές γεύσεις από το παρελθόν που επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη μεγάλη ζαχαροπλαστική παράδοση της Γαλλίας.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Εισηγητής:
Αναστάσιος Ζησόπουλος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Αναστάσιος Ζησόπουλος, εργάζεται στο χώρο της γαστρονομίας 35 έτη. Έχει οικονομικές σπουδές καθώς και σπουδές στη γαστρονομία (ζαχαροπλαστική & μαγειρική). Έχει εργαστεί σε caterings, pastry boutiques και σε μεγάλες αλυσίδες πεντάστερων ξενοδοχείων όπως η Méridien, Grecotel, Plaza Hotels ως pastry και kitchen chef.

Έχει εργαστεί στο εξωτερικό στο Μιλάνο και στο Παρίσι. Έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείες όπως η Pillsbury, η HäagenDazs και ο Βασιλόπουλος. Στην Ελλάδα, συνέβαλε στην ίδρυση της «Εθνικής σχολής ζαχαροπλαστικής-αρτοποιίας» όπου εργάστηκε ως consultant chef και καθηγητής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στον χώρο της γαστρονομίας και έχει συμβάλει στη διαμόρφωση του επαγγελματικού προφίλ της ζαχαροπλαστικής-αρτοποιίας στην Ελλάδα, έχοντας διατελέσει εμπειρογνώμονας στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας. Μέλος της World Food Travel Association για την ανάπτυξη δράσεων στην Ελλάδα και πιστοποιητής ειδικού σήματος ποιότητας του E.O.T για την ελληνική κουζίνα σε επιχειρήσεις εστίασης.  Οραματιστής και συν-δημιουργός της πρωτοβουλίας «GReat κουζίνα» και «kalimera breakfast» για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του γαστρο-τουρισμού στην Ελλάδα και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ζαχαροπλαστικής.

Είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Τα τελευταία χρόνια, προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις του ως επίσημος κριτής & γευσιγνώστης του Παγκόσμιου Οργανισμού Γεύσης & Ποιότητας, iTQi, ενώ είναι επίσης, πιστοποιημένος κριτής της WACS.

Σήμερα, συνεχίζει να εργάζεται ως chef cuisinier – pâtissier, consultant chef, ενώ μοιράζεται την πλούσια τεχνογνωσία και εμπειρία του με τους μαθητές του ως καθηγητής γαστρονομίας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

 

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
5/05/2020 - 17.35-20.00
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.