Εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία και τη φινέτσα της υψηλής γαλλικής ζαχαροπλαστικής, ο executive pastry chef, δάσκαλος και συγγραφέας, Τάσος Ζησόπουλος, μας συστήνει κλασικά γαλλικά γλυκά. Φίνες, αριστοκρατικές γεύσεις από το παρελθόν που επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη μεγάλη ζαχαροπλαστική παράδοση της Γαλλίας.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Εισηγητής:
Αναστάσιος Ζησόπουλος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

 

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
5/05/2020 - 17.35-20.00
Κόστος: 60€
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
Σεμινάριο

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.