Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
18 Νοεμβρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ελαφριές συνταγές πριν τις γιορτές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
16 Νοεμβρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Χριστουγεννιάτικα γλυκά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Αυγοτάραχο Τρικαλινός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σοκολατάκια bon bon

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Διατροφή & ανοσοποιητικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Cakes & gâteaux de voyage

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Sous vide. Βασικές αρχές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Menu 4 σταδίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.