Ο Δημήτρης Παπαζυμούρης εμβαθύνει στη μαγειρική ψαριών, με νόστιμα παραδείγματα, που στέκονται στη φρεσκάδα της πρώτης ύλης και τη διαδικασία μετουσίωσης των πρωτεϊνών της, θερμικά ή χημικά, χρησιμοποιώντας ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece – ΕΛΟΠΥ (αποστολή της είναι να υποστηρίξει την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων των Μελών της και να εδραιώσει την ηγετική θέση της ιχθυοκαλλιέργειας στην ελληνική και διεθνή αγορά).

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Δημήτρης Παπαζυμούρης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Δημήτρης Παπαζυμούρης αυτοσυστήνεται ως food blogger, διαφημιστής, marketeer και bon viveur. Με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επιχειρήσεων και μετά από μία καριέρα 30 ετών ως διευθυντικό στέλεχος μάρκετινγκ και αργότερα στο χώρο της διαφήμισης, ως διευθυντής στρατηγικής, κατέληξε να γίνει ο πιο πετυχημένος food blogger στην Ελλάδα. Ξεκινώντας το Cucina Caruso https://caruso.gr/ το 2014, είδε σταδιακά το χόμπι του να γίνεται νέα επαγγελματική απασχόληση, καθώς η δημοφιλία του blog το οδήγησε ανάμεσα στα κορυφαία sites μαγειρικής που στηρίζουν premium χορηγοί. Στο διάστημα αυτό λειτούργησε και το δικό του εστιατόριο στην Τήνο, ενώ είχε και τη δική του μαγειρική εκπομπή στην τηλεόραση. Το Cucina Carusο, ασχολείται με τη σύγχρονη αστική κουζίνα, την επιστήμη της γεύσης και την τέχνη της απόλαυσης. Το χαρακτηρίζει η απόλυτη αξιοπιστία στις συνταγές, η πλήρης τεκμηρίωση πίσω από κάθε οδηγία, αλλά και η αισθητική και κουλτούρα που αποπνέει.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
24/02/2022 - 12.30-15.00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.