Με αφετηρία τις σπουδές της στη LE MONDE, η επιτυχημένη chef βρέθηκε σε κουζίνες πολλών αστέρων, κατακτώντας μέχρι και τη θέση της head chef στο βραβευμένο εστιατόριο Funky Gourmet. Τη δική της γαστρονομική φιλοσοφία και προσέγγιση η οποία τιμά τα προϊόντα της ελληνικής γης, αναλαμβάνει να μοιραστεί μαζί μας σε αυτό το σεμινάριο, δημιουργώντας  γαστρονομικές συνθέσεις άριστης τεχνικής και γεύσης.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω. 

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Ερασμία Μπαλάσκα
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

H Ερασμία Μπαλάσκα αποφοίτησε από τη Σχολή LE MONDE το 2010 και μετρά ήδη 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της γαστρονομίας. Πραγματοποίησε τα πρώτα της βήματα σε δύο μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας, το Meliá Athens και το Athenaeum Intercontinental, ενώ στη συνέχεια, εργάστηκε για 3 χρόνια ως Chef de Partie στο εστιατόριο Première δίπλα στον καταξιωμένο Γάλλο Jean-Charles Métayer, μαθαίνοντας τα μυστικά της γαλλικής κουζίνας.

Ακολούθησαν επτά συνεχόμενα χρόνια συνεργασίας με το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο Funky Gourmet, κατέχοντας τη θέση της Head Chef. Σήμερα, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και δημιουργίας μενού σε εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ μοιράζεται το πάθος της για τη μαγειρική πραγματοποιώντας σεμινάρια σε κορυφαίες σχολές γαστρονομίας της Ελλάδας.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
23/02/2022 - 17.30-19.55
Κόστος: 60€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.